0
Evropske lige

FOTO: FSS

MARKO GRUJIĆ ZA HOTSPORT: Jirgen Klop me ‘počastio’ pred EP u Poljskoj

Objavljeno: 22.05.17 u 18:31

Dogovor je da se mladi vezista javi na start priprema za novu sezonu.

Radni sastanak u Liverpulu, pa rastanak do starta priprema za narednu sezonu. Menadžer Jirgen Klop je danas poslao Marka Grujića na mini odmor do starta priprema mlade reprezentacije Srbije za EP u Poljskoj, koje kreću narednog ponedeljka.

Nemački stručnjak imao je imao jasnu poruku.

– Šef mi je porucio da je doneo odluku da ne budem deo ekipe koja odlazi na turneju u Australiju i pošto sam jedini igrač Liverpula na šampionatu Evrope da mi je potrebno nekoliko dana odmora, kaze za HotSport Marko Grujić.

Status je nepromenjen za narednu sezonu, Grujić ostaje na ‘Enfildu’ ali ćemo tek od prvih utakmice lige 2017/18 videti u kojoj meri nekadašnji kormilar Dortmunda računa na njega. Kako je Klop više puta rekao, on računa na Marka Grujića, a dokaz za to su mnogobrojne odbijene ponude za pozajmicu srpskog talenta.

– Dolazim posle završenih obaveza u dresu Srbije i pošto je razmak minimalan bolje da sada iskoristim par dana, a onda ćemo zajedno svi da brusimo formu u Kini. Uželeo sam se porodice i prijatelja, a onda krećemo da radimo sa puno elana za takmičenje koje nam svima mnogo znači, poručio je na kraju Marko Grujić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter