0
Ostali sportovi

GOLF: Đukanoviću 13. ‘Memorijal knez Pavle’

Objavljeno: 22.05.17 u 13:48

Na golf terenima na Adi odigran drugi Masters sezone.

Vikend za nama na terenima Golf kluba Beograd protekao je u odigravanju 13. tradicionalnog „Memorijala kneza Pavla“, drugog Masters turnira sezone. Pobedu je ostvario Vladimir Đukanović, koji je u bruto računanju imao rezultat od 28 udaraca.

Najbolji u neto računanju u A kategoriji je bio Darko Jovanović sa 38. Drugo mesto pripalo je Aleksandru Đorđeviću, dok je treći bio Dalibor Đurđić, koji su takođe imali 38.

U B kategoriji slavio je Ivica Suturović sa 22 bruto poena. U neto računanju, najbolji rezultat je imao Branislav Čkrkić – 39, iza koga su se plasirali Svetlana Ranđić, Milutin Radoičić i Radomir Luković sa 36. U C kategoriji Aleksandra Špadijer Gostović je slavila sa 14 bruto poena. U neto računanju Pero Šaranović je imao 36, koliko i Dejan Jokić, a poen manje upisao je Aleksandar Lazić.

Pojedinačne nagrade dobili su Gordana Šolak i Nebojša Lazić koji su izveli najduže udarce, dok je Erik Graser imao udarac iz prve najbliži rupi.

Nagrade najboljima i ove sezone uručila je princeza Jelisaveta Karađorđević. Naredni turnir iz Masters serije na programu je 3. juna, kada će se igrati GCB Masters.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter