0
Košarka

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI ODLIČNI: Partizan ‘napunio koš’ Dinamiku u prvom poluvremenu (FOTO)

Objavljeno: 22.05.17 u 19:56

Ovakvih mečeva, kada crno-beli vode na poluvremenu, nije bilo puno u ovom izdanju košarkaške Superlige.

Rezultatom 50:38 okončano je prvo poluvreme utakmice Partizan – Dinamik.

Gosti su gradili svoje vođstvo tokom celog prvog kvartala, puleni Miroslava Nikolića su držali priključak, sve do serije od 5:0 na dva minuta do kraja prve deonice kada je Partizan otišao na plus osam. Dvojkom Adina Vrapca su Džikićevi igrači opet imali napad za vođstvo od dve cifre, ali nisu uspeli da dođu do te prednosti u prvom poluvremenu.

Košem Novice Veličkovića u 13. minutu utakmice je Partizan stekao dvocifrenu prednost, na to se trojkom nadovezao Hečer i dodatno doprineo u vođstvu crno-belih. Nakon koša Andrića u pretposlednjem minutu prvog poluvremena je gostujući tabor imao vođstvo od čak 50:32, ali je do kraja usledila serija 6:0 kojom se Dinamik rezultatski vratio.

Vil Hečer sa dve pogođene trojke (50% šuta) ima najviše poena, 10, Vrabac je postigao sedam, a po šest Birčević i Majstorović. Devin Bruks je postigao najviše poena u prvom poluvremenu, čak 14.

FOTO: STARSPORT
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter