0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS PLEJ-OF: Partizan završio u velikom stilu, 27. titula u Humskoj! (FOTO)

Objavljeno: 21.05.17 u 20:23

Na veoma ubedljiv način su crno-beli došli do pobede u poslednjem kolu Superlige.

Rezultatom 5:0 je Partizan porazio Mladost i došao do šampionskog pehara.

Uvertira za ovu utakmicu je bio veoma veliki broj navijača crno-belih koji su dosta ranije stigli u Humsku kako bi stigli do bespletanih karata i obezbedili sebi šansu da prisustvuju dizanju novog pehara njihovih pulena.

Veoma lepa akcija Marka Jankovića i Leonarda je donela prvi gol crno-belima. Crnogorski reprezentativac je petom proigrao Brazilca koji je lako savladao, već savladanog Krznarića, a potom je i Marko Jevtović udvostručio vođstvo sjajnim golom iz daljine za 2:0 na poluvremenu.

FOTO: STARSPORT

Napadački fudbal je nastavljen od strane domaćina koji je imao više od igre danas, a na listi strelaca je saigrača Đurđevića drugim golom danas stigao Leonardo. Pet minuta kasnije se Brazilac odužio Jankoviću za odličnu asistenciju iz 18. minuta i uputio mu tačan pas u prazno, posle čega je Marko Janković jakim udarcem zatresao mrežu. Tačku na ovu utakmicu je stavio Nebojša Kosović u 81. minutu za prednost domaćina od 5:0.

Nekoliko dobrih prilika imao je i Uroš Đurđević ali napadač nije uspeo da iskoristi svoje prilike. Sa druge strane Mladost nije u puno navrata pretio golmanu Stevanoviću.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA SRBIJE, 37. KOLO

PARTIZAN – MLADOST 5:0 (2:0)
(Leonardo 18, 65, Jevtović 37, Janković 70, Kosović 81)

PARTIZAN: N. Stevanović – Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić – Jevtović, Kosović, Janković (od 77. Tavamba), Leonardo (od 71. Everton), Mihajlović (od 66. Đuričković) – Đurđević. Trener: Marko Nikolić.

MLADOST: Krznarić – Andrić, Nebojša Gavrić (od 46. Golubović), Šatara, Saničanin – Tumbasević (od 73. Pavlović), Pejović, Pešić, Radivojević, Nenad Gavrić (od 62. Čečarić) – Jovanović. Trener: Nenad Milovanović.

[/stextbox]

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter