5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HLADAN TUŠ: Đurđević i Leonardo napuštaju Partizan? (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 21.05.17 u 23:55

U večeri velikog slavlja, navijače Partizana bi ipak mogla da zabrine situacija oko dva najbolja fudbalera ovog tima.

Uroš Đurđević i Leonardo su ove godine nosili Partizan do šampionske titule, ali je, umesto slavlja, ovaj dvojac izjavama uneo zebnju u srca svih onih kojima je Partizan najdraži klub.

Leonardo je, naime, na pitanje novinarke Arene Sport nakon utakmice da li bi ostao u Partizanu rekao:

– To samo Bog zna.

(Youtube/AM Video S)

Ovakva izjava Brazlica, ukoliko se dovede u vezu za porukom na majici koju je pokazao nakon meča, a na kojoj piše „Navijači, volim vas! Zauvek ćete mi biti u srcu“, nije teško pretpostaviti da će Brazilac naredne sezone igrati u nekom drugom klubu.

FOTO: STARSPORT

Sa druge strane, kada je u pitanju Đurđević, bivši fudbaler Vitesea nije toliko decidno najavio odlazak, ali je i kod njega jasno da postoji mogućnost da karijeru nastavi na drugom mestu

Rano je za priču o tome, tek sledi finale Kupa. Ali, možda u Bundesligi, rekao je Đurđević nakon osvojene titule.

Ono što može zabrinuti navijače jeste to što nijedan od dva vrhunska fudbalera nije potvrdio ostanak u Humskoj za narednu sezonu, a teško je poverovati da bi Partizan uspeo da ponovo upari dva fudbalera te klase. 

Iako je vreme za slavlje, čini se da je pred Partizanom, njegovim navijačima a i srpskim fudbalom uopšte veoma burno leto…

 

0
0
5 Komentara
  1. I jedan i drugi imaju ugovore koji im dozvoljavaju odlazak iz kluba na kraju sezone tj posle Kupa i pitanje ostanka u Partizanu zavisi od mnogih faktora – ponuda. Moglo bi se desiti i da ostanu i odigraju kvalifikacije za LS jer im se takva mogucnost u buducnosti tesko moze ponoviti a to bi im samo pomoglo u jos vecem reklamiranju i dizanju cene.Voleo bih da ostanu jer su kvalitatan i uigran tandem koji se tesko moze pronaci i ponoviti za nase uslove.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma dajte bre, kakav hladan tus, ne preterujte, pa niste se valda nadali da ce po 5 godina igrati u Partizanu, pravi test za njih bice evropska takmicenja, nakon toga prodati ih i dovesti sejdubu sumu, i jos nekog dobrog igraca, bitno je da se da podrska Marku Nikolicu i da mu se nemesa u posao, zvezda ni sa dva trenera nije uzela titulu,a tek je bruka u evropi ceka, verujem da Partizan osvaja i kup, neka bude tako. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Svakog po 4 miliona, leonarda zato sto je jedinstven, Djuka zato sto je mlad.. ali otom potom.. neka odigraju kvalifikacije, da se svi uverimo sta oni stvarno mogu!

    0
    0
    Odgovori
  4. Kao da smo se mi i nadali da ce da ostanu? Dovese, valjda, Ilijev novog Leonarda, a za Djurdjevica – Skuletic je slobodan.

    0
    0
    Odgovori
  5. Treba ih pustiti, tj. prodati… Jesu to dva igraca koja su obelezila sezonu ali budumo realni… Mislim da je realna zarada na njima dvojici 5miliona ma sta ko mislio da leonardo vredi samo toliko, ipak su oni po 23 gola dali su srpskoj ligi… Treba ih prodati odmah, i na to mesto dovesti 2 dobra po mogucstvu slobodna igraca… I onda od pocetka priprema, sklapati kockice… Realno 1 strani stoper, 1 napadac umesto djurdjevica, 1 krilo umesto leonarda i + 2 igraca iz superlige da pojacaju konkurenciju… Mislim da je to realno a i nije mnogo…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter