1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN PROMAŠAJ PRONAŠAO NOVI KLUB: Edson potpisao za Red Bul

Objavljeno: 20.05.17 u 18:31

Ipak nije u pitanju tim iz Salzburga niti Lajpciga ili Njujorka, već brazilski niželigaš.

Brazilski štoper došao je prošle godine kao veliki pojačanje u redove Crvene zvezde a ispostavilo se da je njegovo dovođenje bilo težak promašaj. Na „Marakani“ je ovaj defanzivac odigrao ukupno sedam utakmica, a navijačima crveno-belih staće upamćen kao jedan od najvećih promašaja u moru promašaja.

Edson Da Silva sada je pronašao novi klub, a u pitanju je brazilski četvrtoligaš Red Bul koji je četvrti klub pod vlasništvom ove austrijske kompanije.

Reč je o timu koji je osnovan ne dako davne 2007. godine, a to što se nalaze pod sponzorstvom Red Bula potvrđuje njihove velike ambicije u budućnosti.

-Izuzetno sam zadovoljan, jer mi je klub ukazao veliko poverenje. Nadam se da ćemo zajedno uraditi dobar posao-, rekao je Edson na promociji u novom timu.

0
0

1 Komentara

  1. …ma ON je verovatno, ako cemo ‘verovati’ tvorzicu, KOKEZE-„GROBARA“ PROMASAJ ili je mozda FKP i za njega KRIV .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter