2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAŽNA INFORMACIJA ZA PARTIZANOVCE: Uslov za ulazak na stadion u Humskoj!

Objavljeno: 20.05.17 u 09:34

Fudbaleri Partizana u nedelju igraju od 18:30 meč poslednjeg kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana, a bod bi značio i titulu šampiona Srbije.

Upravo iz tog razloga, a svesni da će interesovanje za susret da bude ogromno, čelni ljudi Partizana su odlučili da je za ulazak potrebna ulaznica:

Zbog velikog interesovanja za nedeljni meč, a ipak ograničenog kapaciteta stadiona u Humskoj, molimo sve navijače FK Partizan koji žele da prisustvuju utakmici poslednjeg kola šampionata SLS protiv Mladosti, da svoju besplatnu kartu podignu na blagajni stadiona Partizan u nedelju 21. maja 2017. godine od 14:00h.

Kartu možete podići uz vaźeći lični dokument koji ima jedinstveni JMBG broj (Lična karta, pasoš, vozačka dozvola…)

Jedna osoba može podići do 7 ulaznica.

Sezonske ulaznice važe za ovaj meč.

Kako FK Partizan otvara sve kapije stadiona, uključujući i severnu tribinu, molimo sve simpatizere i navijače crno-belih da na blagajne dođu na vreme, podignu besplatne ulaznice i ranije uđu na tribine, kako se ne bi stvarala bespotrebna gužva.

Stadion će biti otvoren za posetioce dva sata pre pocetka meča u 16:30h.

Ujedno apelujemo na navijače da navijaju fer, sportski i korektno, bodreći crno-beli tim do, nadamo se, nove titule.

Navijaj i pobedi! #grmidopobede“

0
0

2 Komentara

  1. Hahaha, toliko o zabrani . Po meni Vojvodina treba da posalje saopstenje u FSS da istupa iz lige , ima klubova koji bi ih podrzali i izasli isto iz lige . Ovo je bruka !!! Stelovana liga , sve se vrti oko CZ i Partizana , Vojvodina kao da nije deo Srbije, samo nas se sete kada je rat u Hr,BiH i Kosovu , onda nismo ni madjari ni ustase. Isti ti beogradjani kada je bio rat u Hr krili su se kod tetaka i baba dok je Vojvodina isla da krvari za ovu drzavu . Jad !!! BOJKOT LIGE !!! Dosta je vise CZ i Partizana ! Dovedite nemce da sude ligu , ovi nasi se prodaju za 1000e. Vise penala se svira u nasoj ligi nego u Italiji …

    0
    0
    Odgovori
    • Kako ti znas ko je krvario, a ko se krio kod tetke?
      Odakle si ti dosao u Vojvodinu pa postao tako glasan zagovornik Vojvodine, kao dela Srbije, a bez Beograda, za koji pises da je beograd?
      Nemci ce sami doci u Vojvodinu, samo ti i tebi slicni nastavite da delite ovu zemlju!
      I na kraju, Partizan je najbolji, a vi slobodno istupite iz lige ako ne znate da gubite na terenu, ili se udruzite za FMP Crvenom Zvezdom, pa placite udruzenim snagama!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter