0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MURINJO ‘NAREDIO’: Hoću Srbina na Old Trafordu već 1. jula!

Objavljeno: 20.05.17 u 14:04

Dok bi Srbina rado videlo pola Evrope u svojim redovima, Čelsi je spreman da ga proda kako bi doveo dva nova igrača i uperio ih sa N’Golom Kanteom.

Mančester junajted se u sredu bori za drugi trofej ove sezone i direktan plasman u Ligu šampiona. Za to je potrebno u finalu Lige Evrope savladati Ajaks. Kada se to desi, tačnije ako se to desi, Žoze Murinjo kreće u renoviranje tima. Prva odluka je već pala i partner Polu Pogbi na sredini terena je nađen.

Reč je o Nemanji Matiću. Poznato je koliko Portugalac ceni Srbina, a sada želi da iskoristi to što ga Antonio Konte ne vidi u svom timu za sledeću sezonu.

Naime, Italijan želi da uz N’Gola Kantea upari Rađu Naingolana i Marka Veratija. Da bi se to ostvarilo potrebno je i da Čelsi inkasira neki novac, a to bi mogao da uradi prodajom Dijega Košte u Kinu i upravo Nemanje Matića u Junajted. Cena bi bila između 30 i 40 miliona evra.

Nemanja Matić je ove sezone upisao 35 nastupa u Premijer ligi i postigao je jedan gol. Sa Čelsijem je osvojio šampionsku krunu, a sada mu slede obaveze u reprezentaciji i duel sa Velsom. Tek tada će moći da razmišlja o mogućoj selidbi iz Londona.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter