3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

KRAJ EPIZODE U PORTUGALU: Luka Jović napušta Benfiku

Objavljeno: 20.05.17 u 12:30

Luka Jović nije želeo da čeka šansu u Benfici, pošto je od dolaska u januaru 2016. godine odigrao samo pet mečeva za ovaj tim, pa će narednu sezonu provesti u Nemačkoj.

Kako saznaje HotSport, bivši napadač Crvene zvezde nalazi se na korak od prelaska u Ajntraht iz Franfurta, gde bi danas trebalo da bude finiširan dogovor.

Nemački klub je načelno pristao da pozajmi Jovića do juna 2018, uz preuzimanje dela finansijksih obaveza iz ugovora, dok bi ostatak trebalo da reguliše Benfika.

Ukoliko Bundesligaš bude zadovoljan, imaće priliku da otkupi Jovića, ali cena još nije utanačena kao jedna od klauzula u ugovor udva kluba.

Napadač je igrao češće za drugi tim u Drugoj ligi, ali želi nove izazove u pokušaju da pokaže potencijal, što će moći kod trenera Nike Kovača.

Član ekipe je i Mijat Gaćinović, reprezentativac Srbije, tako da Joviću neće biti previše teško da se navikne na novu ekipu.

Pored Jovića, Benfiku ima želju da napusti i Ivan Šaponjić, koji je takođe u drugom planu, uprkos dobrom učingu u drugom timu.

 

0
0

3 Komentara

  1. Najveca fudbalska prevara deceniju citavu, decko je marketing igrac koji ce sledece sezone jedva naci klub u japanskoj II ligi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter