0
Fudbal

KAD HOĆE DA UĐE NE MOŽEŠ JOJ NIŠTA: Stativa + golman + busen + Damjanović = GOOL (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.17 u 15:25

To nije zakon fizike, to je zakon fudbala, ali se ovoga puta nije urotio protiv bolje ekipe Gangvona protiv Seula u K ligi Južne Koreje, a jedan od aktera bio je crnogorski reprezentativac.

Danas smo već pisali o možda i ‘najnesrećnijem’ golu dana kada je posle ‘puške’ Hulka lopta pogodila prečku, potom defanzivca Šeenhue i ušla u gol. E, to nije ništa, pogledajte kako je Seul stigao do izjednačenja protiv Gangvona.

Naime, gosti su bili mnogo bolji rival na ovom meču i poveli su golom Lija Keun-Hoa sa 1:0. Ipak, Seul, koji do tada nije šutno ka golu, izjednačio je preko Dejana Damjanovića u 41. minutu, jer je tako bilo suđeno.

Naime, jedan od igrača Seula je šutirao, lopta je pogodila stativu, potom golmana, odbila se u vis i kada su je svi u naručju čuvara mreže, ona je odskočila o busen, došla do Crnogorca, a ovaj je zajedno sa defanzivcem Gangvona uneo u gol. Kad ti je suđeno da primiš gol.


Ipak, na kraju utakmice gosti su slavili sa 3:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter