2
Evropske lige

GORE NEGO U SRBIJI: I u derbiju Danske pao pogodak iz gol-auta, ali na daleko bizarniji način! (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.17 u 23:33

Na gotovo identičnom mestu kao i u 153. ‘večitom’ derbiju, ali je ova odluka sudije još luđa, imajući u vidu da je sa igrom stao čak i fudbaler koji je vodio loptu!

U danskom derbiju između Nordsjelanda i Mitjilanda videli smo svojevrsni ‘rimejk’ izlaska u gol-aut Džona Ruiza i pogodak Gejlora Kange u meču između Crvene zvezde i Partizana, ali sa značajnom ‘nadogradnjom’.

Naime, pri rezultatu 2:0 za Mitjiland i u njihovom napadu, igrač je vidno izašao van terena i sam je stao sa akcijom, šutnući loptu u polje.

Stali su apsolutno svi igrači, čak je jedan defanzivac Nordsjelanda igrao i rukom zaustavljajući loptu, a ondase aktivirao napadač gostiju Romer, šutirao ka golu i zatresao mrežu, a sudija na opšte zaprepašćenje svih – priznao pogodak!

Domaći su sa dva igrača više kasnije stigli do 2:3 i ispostavilo se da je ova bizarna situacija odlučila pobednika danskog derbija.

Zaista neverovatno, pogledajte!

(Izvor: youtube / Sportdude)

0
0

2 Komentara

  1. Bilo je u tom srpskom derbiju i bizarnijih stvari: Djurdjević je dao gol rukom, a sudija iza gola „ne vidi“. zatim čist penal nad Plavšićem i glavni sudija reaguje kao u onim toletovim vremenima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter