0
Fudbal

ŽELJA ARGENTINACA USLIŠENA: Sampaoli na kormilu reprezentacije

Objavljeno: 19.05.17 u 18:30

Posle današnje pres konferencije Horhea Sampaolija, postalo je izvesno da će trener Sevilje uskoro preuzeti ulogu seletora Argentine.

Sampaoli je nedavno označen kao prva meta Fudbalskog saveza Argentine za ulogu selektora, a očigledno da je želja da se ovo ostvari obostrana.

Iskusni strateg je na današnjoj konferenciji za novinare istakao da mu je životni san da prednovi nacionalni tim svoje zemlje i da bi jedino ponuda FS Argentine mogla da ga odvoji od klupe Sevilje.

-Neću ići iz Sevilje u drugi klub, promenu mogu da uradim samo srcem, zbog svoje zemlje. To je ponuda koja ne može da se odbije. Svako ljudsko biće ima svoj san, a moj je bio da igram i treniram svoju zemlju. Sad ne mogu da igram, jer me noge sprečavaju. U ovom trenutku možemo da govorimo o Argenitini, jer smo svoje ciljeve sa Seviljom postigli, ali ta odluka nije u mojim rukama- rekao je Sampaoli.

Novinare je takođe zanimalo da li je možda već uticao na spisak reprezentacije, što je argentinski trener demantova.
-Nisam dao spisak nacionalnog tima, prvo sve treba da odobri Sevilja, koja je moj klub, a sve ostale spekulacije su loše namere štampe. Tako izgleda kao da je bilo nešto skriveno, a ja sam uvek bio jasan sa upravom kluba. Ovde sam dokle god klub bude želeo, još nije došlo do zvaničnog sporazuma između kluba i Argentine- rekao je Smapaoli.

Nakon ovakve njegove izjave jasno je da je posao nadomak realizacije i jedino se još očekuje zvaničan dogovor između Sampaolija i Fudbalskog saveza Argentine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter