1
Evroliga

LEPŠE TEŠKO DA MOŽE: Poster Veselog kog se ni Vins Karter ne bi postideo (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.17 u 23:59

Već na samom početku Fenerbahče je fantastičnom serijom pokazao ekipi Reala iz Madrida da se ne šali, a jedan od poteza ne samo večeri, već čitave sezone, jeste zakucavanje Jana Veselog.

Vodio je Fener sa 7:2, kada je Kalinić ukrao loptu i „povukao“ kontru Fenera. 

Primetio je Veselog, a potom je usledila asistencija za jedno od najatraktivnjih zakucavanja u istoriji Evrolige:

(Youtube/Euroleague Basketball)

Nema sumnje da će ovo kucanje probuditi emocije i vratiti uspomene navijačima Partizana, pošto je Veseli svoj put ka zvezdama evropske košarke počeo da krči upravo u crno-belom dresu, a pod trenerskom palicom Duška Vujoševića.

 

0
0

1 Komentara

  1. opet partizanovci ( duletovi puleni …) glavnu rec po kosarkaskoj evropi glavni rec vode … sta li ce covic (kosarkas u pokusajuu … ALI … kad ima nekog mocnog iza ledja … onda je najbolji sportski-kosarkaski manipulator …) svemu ovome … reci, naci da ospori … !? covicu, kosarkaska INSTITUCIJA kk partizan i njegovi treneri sa igracima je za tebe i tvoj FMP-kkcz jos uvek NE resivi problem: DA GA OSPORAVAS I OSPORIS … TI si za: ivkovica, obradovica, DULETA VUJOSEVICA najobicniji kosarkaski diletant … ( i to mesto i poziciju DILETANTA ces izgubit ka te braca vucic ostave ) to rezultati o tebi i njima sve … govore.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter