0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

IVIĆ O INCIDENTU U ATINI: Svi su videli šta se desilo, ne želim više to da komentarišem

Objavljeno: 19.05.17 u 22:09

Trener solunskog PAOK-a Vladimir Ivić želi da ovaj nemili događaj iz meča sa Panatinaikosom ostavi za svagda iza sebe.

Podsećamo nekadašnji fudbaler Partizana je na pomenutoj utakmici pogođen limenkom piva u glavu, nakon čega je zaradio gadnu posekotinu a utakmica prekinuta pri vođstvu zelenih od 1:0.

Ivić je u izjavi za medije potrdio da je sa njime sada sve u redu i da ne želi više da se bavi događajima od te večeri, već će to prepustiti nadležnima odnosno Fudbalskom savezu Grčke.

-Ja sam dobro, hvala Bogu. Posle dva dana se osećam bolje. To ostavljamo u prošlosti, iza nas i nastavljamo dalje. Ne želim da komentarišem ništa šta se dogodilo te noći. Svi koji su uključeni u fudbal videli su šta se dogodilo i mogu da izvuku svoje zaključke-, izjavio je Ivić.

Uprkos dobroj atmosferi koja je vladala u timu nokon osvajanja trofeja u Kupu, solunski crno-beli nisu dobro počeli doigravanje za Evropu gde su upisali dva poraza na startu.

-Mi smo na kraju sezone, radimo već 11 meseci i logično je da se tim oseća umorono. To je sve normalno i dešava se drugim timovima. To je faktor kojeg smo bili svesni od početka, pokušaćemo da ga prevaziđemo i nastavimo borbu za prvo mesto-, zaključio je Ivić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter