0
Domaći fudbal

ŠTA SVE NISMO VIDELI U LUČANIMA: Evrogol, četiri penala, sporne odluke i izlazak sa terena igrača Napretka! (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.17 u 11:27

I dok se priča o regularnosti utakmica ‘večitih’ rivala, novi osnov za sumnju u odluke sudija dala nam je utakmica između Mladosti i Napretka u Lučanima.

Verovatno najviše prostora u emisijama sa sudijskim ekspertima zauzeće utakmica između Mladosti i Napretka u kojoj smo osim evrogola na startu meča videli čak četiri penala, po dva na obe strane.

Napredak tvrdi, i utisak je da su u pravu, da su mogli da dobiju još najmanje jedan kazneni udarac, a još dugo će se pričati o poslednjem jedanaestercu u korist Lučanaca, koji je i odlučio pobednika meča.

Glavni sudija je bio Bojan Nikolić i iz kruševačkog tima danas grme zbog pojedinih odluka, zbog kojih su čak pred poslednji penal i napustili teren.

Nije bilo nikog u crvenim dresovima na terenu, svi su se okupili oko klube i na kraju su ‘čarapani’ ipak odlučili da ne doprinesu potpunom skandalu, već odigraju utakmicu do kraja.

Evo kako je izgledao sinoćnji buran meč u Lučanima:

(Izvor: youtube / Superliga Srbija)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter