0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SLS: FMP ‘razmontirao’ Vršac, i Dinamik ‘dvocifren’ sa Spartakom

Objavljeno: 18.05.17 u 21:59

FMP je pobedio ekipu Vršca, dok je Spartak izgubio od Dinamika. Pobednički timovi imali su po 83 poena.

Prva četvrtina duela između FMP-a i Vršca bila je neizvesna (26:25), da bi u drugoj četvrtini efikasnost oba tima opala (14:14). Nakon poluvremena ekipa FMP-a je povela velikom prednošću nad Vršcem, da bi nastavila u istom ritmu i u poslednjoj četvrtini i tako došla do pobede rezultatom 83:62.

Najbolji strelci iz ekipe FMP-a bili su Marko Ljubičić sa 15 i Dejan Davidovac sa 14 poena, dok je to za ekipu Vršca bio Mirko Đerić sa 15 poena.

Što se tiče utakmice između Spartaka i Dinamika, Dinamik je od samog početka bio bolji što je dovelo do sedam poena prednosti na kraju prve četvrtine. U drugoj četvrtini Spartak iz Vojvodine je pokazao značajno bolju igru i došao do tesnog vođstva na poluvremenu sa rezultatom 42:41.

Slaba igra na početku drugog poluvremena skupo je koštala Spartak pobede jer je ukupan broj poena za Dinamik u trećoj četvrtini bio skoro duplo veći od poena za Spartak (13:25). Utakmica se završila rezultatom 73:83.

Najefikasnii u timu Spartaka bili su Igor Kesar i Ivan Jelenić sa ukupnim brojem poena 33.

U ekipi Dinamika istakli su se Frend Kimani, Dušan Beslać, Aleksandar Lazić i Devin Bruks.

Pripremila: Katarina Stevanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter