4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN IMA PLAN: Titula je na dohvat ruke, a prvi koraci ka ispunjenju želja Grobara već su napravljeni! (FOTO)

Objavljeno: 18.05.17 u 10:29

Već su vođeni razgovori sa igračima koje i uprava i navijači žele da vide makar još u evropskim kvalifikacijama, sledeći koraci biće napravljeni već od ponedeljka.

Neće biti mnogo vremena kada se završi sezona za pojedine poteze i u Partizanu su već ranije skockali načelan plan tima sa kojim će krenuti u nove okršaje u julu.

Pojedini igrači iz drugog plana posle razgovora imaće mogućnost odlaska, a kako HotSport saznaje rukovodstvo će po svaku cenu pokušati bar do kraja kvalifikacija u Evropi da zadrzi Brazilca Leonarda da Silvu Souzu i Uroša Đurđevića, pošto je jasno da je ovaj tandem bio ključan u trci za titulu.

FOTO: STARSPORT

Navijači su nestrpljivi, ali konačan rasplet statusa sledi od ponedeljka i zavisi od kupaca sa kojim stavom u narednom periodu budu došli na pregovore u Beograd. Jasno je da se oni pitaju, a klub mora da nastavi sa prodajom zbog egzistencije.

Pokusaće u Humskoj da ‘magičnim štapom’ uvere igrače da prihvate ovakav načelan plan, mada je Leonardo za ostanak tražio da mu se znatno poveća iovako velika plata za naše uslove. I to takođe mora da izvaga rukovodstvo crno-belih…

FOTO: STARSPORT

Pre ili kasnije rastanak je neminovan, kao i da se napuni kasa, a neke procene su da Partizan može od ovih poslova da dobro profitira. Sledeći razgovori na ovu temu slede posle ponedeljka i poslednjeg kola Superlige Srbije.

0
0

4 Komentara

  1. Ako bi se uslo u grupnu fazu LS ili LE onda je moguce da ih zadrze jer bi se zaradilo i ne bi morali da se prodaju ali i za igrace bi bilo bolje da se pokazu u evropi a ako ne bar da ih prodaju za velike pare pa da se dovedu adekvatna pojacanja a 1 bi mogao da bude Skuletic

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da Klub moze makar da ih zadrzi do kraja kvalifikacija, i njih i Evertona. Ako ih budu prodavali morace da nadju igrace tog ranga na njihovim pozicijama. To je glavni posao za Ilijeva. To mora da uradi kako zna i ume, to je uslov svih uslova. Najbolje bi bilo da zadrze svu trojicu makar do kraja godine. Zar je problem da oni produze vernost za godinu a da im daju platu sa kojom su zadovoljni i srecni. Uz to i da dovedu jos tri do cetiri igraca , jednog mnogo dobrog centralnog veznog i jednog centarhalfa,desnog beka i jedno super prodorno krilo . Plan bi trebao obuhvatiti i kupovinu vrlo kvalitetnog desnog beka kao podrsku Vuletu.Naravno, uvek imati adekvatne alternative za svaku poziciju. Budzet se moze napuniti i bez prodaje kljucnih igraca, i to takav budzet kojim ce pomenuti trojac asova biti adekvatno placeni godinu dana jer bi se to visestruko isplatilo! Za mozda nekih 600-800 hiljada evra dodatnog troska , za povecanje plata trojici genijalaca, Partizan bi njihovim transferima dobio mnogo vise, mozda i celih 6-7 mil. vise. Uslov je da potpisu produzetak saradnje na godinu dalje, ali BEZ OTKUPNIH KLAUZULA!. A umesto njih Klub moze da zaradi pare na prodaji Nece Mihajlovica, Miletica i Jevtovica.Bila bi velika greska i grehota prodati DJoleta Jovanovica i Vlahovica.Ika Ilijev je na potezu! Grobari veruju da ce to on uspesno, kao i do sada, zavrsiti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter