1
Evropske lige

JEZIVO: Videli ste kako je Vlada Ivić pogođen, a tek su potresni snimci njegovog iznošenja iz svlačionice (VIDEO)

Objavljeno: 18.05.17 u 09:51

Snimci koji su zgrozili sve ljubitelje fudbala stigli su nam sinoć iz Atine gde je Vladimir Ivić pogođen limenkom u glavu, a novi snimci ukazuju na to koliko je situacija ozbiljna.

Vladimir Ivić kupio je navijače PAOK-a osvojenim Kupom Grčke i fenomenalnim izdanjima u prvenstvu, ali je pitanje šta će ga zadržati u Grčkoj posle nemilog događaja od sinoć.

Kao što ste upoznati, Ivić je pogođen punom limenkom piva direktno u glavu, zbog čega je odmah prebačen u bolnicu, zaradio je kopče na glavi, ali i kontuziju zbog koje prilikom iznošenja sa stadiona nije baš bio pri sebi.

Ovi snimci iz Atine ne obećavaju, ali verujemo da će zdravstveno stanje srpskog stručnjaka biti znatno bolje u narednim danima.

Pogledajte nove snimke iznošenja Vlade Ivića sa stadiona koji su Grci objavili:

(Izvor: youtube / georgepavlakos 1)

0
0

1 Komentara

  1. do kada će uefa,fifa,države institucije ovo progledavbati kroz prste do kada?jel treba neko biti ubijen ili da se desi hejsel negde u svetu da bi bagra doenla zakon o huliganiima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter