0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Surdulica

SURDULIČANI OBEĆAVAJU: Maksimalno, po još bodova

Objavljeno: 17.05.17 u 09:30

Fudbaleri Radnika u pretposlednjem kolu ovogodišnjeg izdanja Superlige igraju u Bačkoj, a iz Surdulice najavljuju da će se boriti do kraja.

Radnik je prošle nedelje u Gornjem Milanovcu remijem sa Metalcem obezbedio opstanak, ali to ne znači da neće dati sve od sebe da dobiju i u Bačkoj Palanci:

– Mi jesmo vrlo sretni zbog opstanka i bod koji smo osvojili dva kola pre kraja jako nam je značio da u ova dva kola uđemo dosta rasterećeniji od oba protivnika. Imamo tu psihološku prednost i najpre u Bačku idemo da maksimalno izborimo još koji bod. Tamošnji klub će izaći verovatno sa velikim imperativom pobede, no mi ćemo se potruditi da se kući vratimo i iz ovog meča kao pobednici, kratak je bio pred put šef struke Radnika Simo Krunić.

U konkurenciji za tim koji će izaći pred Bačku su svi igrači, osim povređenih Pavlovića i Arsenijevića koji će se ekipi priključiti verovatno u poslednjem meču u Surdulici.

Utakmica Bačka – Radnik igra se u sredu 17.maja na stadionu „Slavko Valetin-Vava“ u Bačkoj Palanci, početak susreta je u 17h.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter