0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Svesni smo razlike u kvalitetu!

Objavljeno: 17.05.17 u 17:26

U derbiju 9. kola Superlige Srbije Partizan u četvrtak od 19 časova dočekuje Crvenu zvezdu, a trener i jedan od najboljih igrača crno-belih ulogu favorita prepuštaju rivalu.

Aleksandar Džikić očekuje tvrdu utakmicu, a od svojih igrača očekuje da odgovore čvrsto na igru rivala, iako je po kvalitetu on favorit.

– Derbi je uvek utakmica sa specifičnim značajem, koja donekle ne zavisi od trenutne situacije aktera. Očekuje nas tvrda utakmica, u kojoj moramo da budemo čvrsti i odlučni i uporni. Svesni smo odnosa kvaliteta, ali ćemo biti borbeni. Sa energijom ćemo pokušati da se nametnemo – istakao je Aleksandar Džikić.

Sa šefom stručnog štaba se složio Mihajlo Andrić.

– Očekuje nas utakmica u kojoj moramo biti čvrsti i u napadu i u odbrani. Trudićemo se da brobenom igrom tokom svih 40 minuta uvedemo meč u ritam koji nama odgovara – istakao je Andrić.

Crvena zvezda je prvi meč dobila 85:74 i Partizanu je potrebna pobeda od 12 poena razlike ako želi do prvog mesta pred plej-of.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter