0
Košarka

FOTO:STARSPORT

ZNA NEŠTO ŠTO MI NE ZNAMO: Vatutin otkrio neke nove detalje u vezi Teovog odlaska u NBA!

Objavljeno: 16.05.17 u 18:26

Glasine od odlasku Miloša Teodosića u najjaču ligu sveta sve su glasnije i učestalije a prvi čovek moskovskog CSKA otkrio je i neke nove detalje u vezi ovoga.

Andrej Vatutin je u razgovoru za „Sportando“ govorio i o eventualnom odlasku našeg plejmejkera u NBA, a jedno od pitanja bilo je imali u vidu već neku zamenu za srpskog reprezentativca.

-Ne mogu odgovoriti na to pitanje jer igrač još nije otišao, a moguće je da će ostati i potpisati novi ugovor. Miloš je jedinstven. Jedinstven je kao što su i Nando De Kolo, Viktor Hrijapa ili svi ostali igrači CSKA. Ipak, ako neki NBA klub da ponudu za Teodosića – biće nemoguće da se takmičimo sa njim-, reako je Vaturtin.

Ipak vlasnik „Armejaca“ je otkrio je jedan novi podatak kada su u pitanju klubovi koji su najkonkretniji u nameri da dovedu Teodosića u svoje redove.

-Timovi koji žele da skautiraju Miloša mogu to da rade bez naše pomoći. Čini mi se da timovi koji imaju konretan interes u vezi sa Teodosićem nisu pomenuti u medijima-. istakao je Vatutin a to bi značilo da svi oni natpisi o Sakramentu, Juti, Bruklinu, Dalasu i ostalima koji su se poslednje vreme provlačili po medijima, padaju u vodu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter