0
Evropske lige

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 Partizan v Radnicki (Nis) Goalkeeper Aleksandar Jovanovic Beograd, 20.09.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

SRPSKI GOLMAN ISPISAO ISTORIJU: Jovanović srušio rekord nesavladivosti star 26 godina! (FOTO)

Objavljeno: 16.05.17 u 17:56

Aleksandar Jovanović briljira u Danskoj u dresu Arhusa, a u meču sa Esbjergom srušio je rekord lige koji je punih 26 godina držao legendarni Trols Rasmunsen.

Bivši golman niškog Radničkog je na pomenutoj utakmici uspeo da sačuva mrežu (0:0) i dođe do najuspešnijeg niza za jednog čuvara mreže od osnivanja profesionalne lige Danske 1991. godine.

Jovanović je stigao do brojke od 389 minuta bez primljenog gola, što je za 31 minut bolje od prethodnog rekorda koji je držao Rasmunsen, a koji je postavljen gotovo dve godine pre rođenja našeg golmana.

 

It’s a big thing to be part of history of a great club. Motivation for the matches to come. 
Congratulations to all players.
Club record. ⚽️🇩🇰#agf #ksdh

Објава коју дели Aleksandar Jovanovic (@ajovanovic_26) дана

Srpskog čuvara mreže još malo deli od prelaska magične cifre od 400 minuta, a verujemo da će ovaj svoj rekord još popraviti u mečevima koji slede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter