6
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2016-2017 Play Off Crvena Zvezda v Mladost (Lucani) Beograd, 13.05.2017. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Boško Đurovski se zahvalio dvojici igrača, jedan ‘biser’ uskoro dobija šansu

Objavljeno: 16.05.17 u 10:08

Boško Đurovski doneo je odluku na koja tri napadača računa do kraja prvenstva, a na koga se više ne računa za utakmice sa Javorom, Radničkim i Partizanom.

Na mladima treba da se gradi perspektiva Crvene zvezde pa je, kako saznaje HotSport, trener Boško Đurovski odlučio da se dvojici iskusnih naladača Predragu Sikimiću i Petru Orlandiću, kojima ističu ugovori na leto, zahvali. Tako je misija tandema u crveno-belom završena, dok je Milan Pavkov, zimska investicija iz niškog Radničkog na spisku povređenih igrača.

Pored standardnog golgetera Ričmonda Boaćija u ekipi je i Srđan Vujaklija, koji je upisao nastup protiv Mladosti iz Lučana. Očekuje se da šansu za debi u zvaničnim mečevima dobije Vanja Vučićević. Talentovani napadač je već nekoliko mečeva na klupi i svakako da on predsatavlja zalog za budućnost, a i da je došlo vreme da polako izađe ‘na glavnu pozornicu’. Nema dileme da Crvena zvezda mora da renovira tim tokom pauze, a vremena nema mnogo, jer ako crveno-beli ne osvoje titulu, već 29. juna igraju prvi meč u kvalfikacijama za Ligu Evrope.

Crvena zvezda u sredu od 19 časova gostuje Javoru u 36. kolu plej-ofa Superlige Srbije.

0
0

6 Komentara

  1. lazni zvezdasi idite u rupe sram vas bilo,kakva zvezda bre,cim je nestalo para za kupovinu malih utakmica odma smo izgubili titulu…svi mars iz zvezde 120 canova upravnog odbora kao da smo gasprom kompanija a ne fudbalski klub,jos jednom sram vas bilo..91 godine upravni odbor je imao dvadesetak clanova UO..sram vas bilo lop[ovi..dabogda nam partizan uzeo jos mnogo titula..bosko djurovski,jos jedna marioneta u klubu,sram vas bilo..samo stranac treba da dodje i da uvede rad i disciplinu u srpske fudbalere,mrcine jedne mrzi ih na trening da idu a hoce titulu..sram vas bre bilo!!! pre svega sam Zvezdas,i zbog ove sezone marakana me vise nece videti!!!KRAJ SVIH PRICA!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Bilo je i vreme. Samo ako se okrenemo nasoj deci mozemo da se nadamo lepoj buducnosti . Dovodjena igraca koji su pred kraj karijere i koji vise vremena provedu na klupi sa najvecom platom , to je cisto bacanje para i tal sa upravom . Terza odlazi !!! Lov po selima na talente , puna ih je Srbija !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Novinari treba da budu profesionalci. Napisali ste „Zvezdu prvi mec u kvalifikacijama za Ligu evrope ocekuje 29. juna“. Kako znate da ce Zvezda igrati kvalifikacije za ligu evrope? Dok god se jedan tim bori za odredjeni plasman, u ovom slucaju za sampion treba biti profesionalan bez obzira na sanse te ekipe za odredjenu poziciju.

    0
    0
    Odgovori
    • “ jer ako crveno-beli ne osvoje titulu, već 29. juna igraju prvi meč u kvalfikacijama za Ligu Evrope.“-slazem se sa tobom u vezi objektivnosti novinara ali su se ipak u ovom slucaju ogradili i po meni uradili kako treba

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter