1
Domaći fudbal

DERBI KOLA: Meraklije ‘bacile rukavicu u lice’ Grobarima (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.17 u 09:49

Dugo nije vladala ovakva euforija pred neku utakmicu Radničkog u Nišu, a i ne čudi kada na Čair stiže Partizan i to samo dva kola pred kraj prvenstva kada se rešavaju mnoga pitanja.

Za ‘Real sa Nišave’ ovaj meč ima veliki značaj, jer samo u slučaju pobede Nišlije mogu da se nadaju plasmanu u Evropu naredne sezone. Sa druge strane Partizan nema pravo na ‘kiks’, jer bi tada Crvena zvezda dobila novu šansu da se na kraju okiti titulom prvaka.

Ipak, prve su se oglasile Meraklije i pozvale na mobilizaciju. Poziv glasi ‘Radnički u Evropi’, a navijači niškog tima su iskoristili priliku i da pecnu rivale sa druge strane – Grobare. Pogledajte poziv Meraklija:

(Izvor: YouTube/Мераклија)

0
0

1 Komentara

  1. Dakle, zaista ne razumijem sta ovdje radi FSS…nikakve reakcije na ova gnusna prepucavanja klubova. U potpunosti su obesmislili titulu ove godine, ko god je osvojio. FSS da je nezavisna institucija bi ovo kaznio sa zabranom nastupanja i jednog i drugog kluba u evro takmičenjima ove godine, jer je niko nije ni zasluzio, a to ce i pokazati na ljeto. Iako sam ponekad pratio nasu ligu, sada apsolutno stavljam tacku na domaci fudbal…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter