0
Tenis

BEZ MAŠE U PARIZU: Šarapova ipak neće dobiti pozivnicu za Rolan Garos

Objavljeno: 16.05.17 u 21:08

Nakon dužeg razmatranja Francuska teniska federacija odlučila je da ruskoj teniserki ne dodeli vajld kard za drugi grend slem u sezoni.

Povratak Marije Šarapove na teren nakon jednogodišnje suspenzije, na turniru u Štutgartu, izazvao je dosta bure i nedogovanje pojedinih teniserki, koje su smatrale nepravdom to što je nekadašnja najbolja teniserka sveta dobila specjalnu pozivnicu nakon doping skandala.

Možda je upravo i takva reakcija ostalih teniserki uticala da se Ruskinji ovoga puta ne učini ovaj ustupak i onemogući takmičenje na pariskoj šljaci.

Šarapove neće moći da učestvuje ni na kvalifikacijama za Rolan Garos, pošto trenutno pasmanom na WTA listi (211) ne ispunjava potrebne uslove za to.

Šarapova je grend slem u Parizu osvajala u dva navrata i to 2012 i 2014. godine a do naradnog učešća na njemu moraće ipak još da se strpi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter