2
Domaći fudbal

ZVEZDA ISKORISTILA PRILIKU: Produžen ugovor jednog od najboljih igrača

Objavljeno: 15.05.17 u 12:59

Klub odlučio da aktivira klauzulu u ugovoru veziste.

Crvena zvezda je imala pravo izbora, i odlučila je da iskoristi opciju po kojoj je ugovor sa Mičelom Donaldom produžen do juna 2018. Na ovaj potez su se crveno-beli odlučili i pored činjenice da učinak Holanđanina u poslednja dva meseca nije na nivou. Ipak, poznato je koliko je ovaj sjajni profesionalac bitan za Zvezdu, mada postoji džentlmenski dogovor da igrač poreklom sa Surinama pronađe novi klub na leto, a spominje se Turska kao sledeća destinacija.

Nakon dve godine u dresu Crvene zvezde došlo je do zasićenja, a Zvezda svakako želi da nešto i zaradi, mada obeštećenje verovatno neće biti visoko.

Naslednik stiže iz Ugande. U pitanju je Kalidu Aučo, reprezentativac ove afričke zemlje, koji je drugi deo sezone proveo na Karaburmi, a od početka priprema za narednu sezonu biće priključen crveno-belima.

Pored Donalda, verovatno klub napušta i Le Talek, dok Poletanoviću ističe pozajmica iz Genta, pa će biti potrebno i neko pojačanje.

Doduše, postoji i šansa da Belgijanci Poletanovića i naredne sezone ostave u Beogradu

 

0
0

2 Komentara

  1. Crnci iz Afrike ne mogu biti dobri golmani, centarhalfovi i vezni igrači. Oni praktično mogu biti samo dobri zadnji vezni igrači, baš kao što i praksa pokazuje. Nije ovo nikakva rasna teorija to je samo posledica toga što u Africi ne postoje škole fudbala, sa tradicijom. Svi igrači koji dolaze iz Afrike su naturščici ali operisani od osnovne tehnike. Ovo se ne odnosi na crnce iz Južne Amerike, Francuske i Engleske, jer oni tamo prolaze kroz škole fudbala. Šta možemo očekivati od tog Auča, iz fudbalski skromne Ugande?! Apsolutno ništa! Dokazao se igrama u OFK Beogradu, celo proleće i na kraju dao svoj veliki doprinos igrama OFK Beograda koji se preselio u III ligu. Slažem se sa prethodnim komentarom!

    0
    0
    Odgovori
  2. Taj Kalidu Aučo je došao na osnovu SMS poruka jdnog našeg trenera i on će da zauzima mesto nekom našem boljem igraču. Ali, tako može samo dokle na čelu Zvezde ostane propali vizionar, pravi mag Terzić, rodonačelnik one fatalne strategije „Stranci nemaju alternativu“.Zvezda nije ničija prćija i Terzić se tako više neće moći ponašati. Napolje iz Zvezde! Šta si uradio ove godine od Zvezde, sa tvojim strancima?! Osvojio si odličn o drugo mesto! Sram te bilo!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter