0
Evropske lige

RADOVIĆ U FORMI: Legija ubedljiva, bivši fudbaler Partizana strelac

Objavljeno: 15.05.17 u 11:48

Fudbaleri Legije savladali su ekipu Ničječe sa 6:0 (2:0) u trećem kolu plej-ofa šampionata Poljske i tako su ostali u konkurenciji za osvajanje titule prvaka. Jedan od najzapaženijih igrača bio je srpski fudbaler Miroslav Radović, koji je bio strelac drugog gola i jedan od najaktivniji u timu iz Varšave.

Legija je do prednosti došla već u petom minutu pogotkom Hamalainena. U 28. minutu Radović se našao na pravom mestu i asistenciju Ođiđe-Ofoea pretvorio u gol. U drugom poluvremenu prava kanonada Legije, a golove su postizali Nađi u 52, Hiljerme u 56. iz jedanaesterca, Hamalainen u 74. i Kazaišvili na dva minuta pre kraja duela.

Srpskom internacionalcu je to bio 11. gol u poljskom prvenstvu, a ukupno 13. ove sezone koji je postigao u dresu Legije, računajući i mečeve u Ligi šampiona.

Legija trenutno zauzima treću poziciju na tabeli sa 36 bodova, ima samo bod manje od vodećeg tandema Jagjelonija – Leh, što znači da će se u preostale četiri runde voditi velika borba za šampionsku titulu. Legija će u sredu dočekati Leh iz Poznanja, a već u nedelju će gostovati Jagjeloniji, pa će posle te dve utakmice mnoge stvari biti mnogo jasnije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter