0
Domaći fudbal

General view of Marakana stadium in Belgrade September 9, 2009. REUTERS/Charles Platiau (SERBIA SPORT SOCCER) - RTR27WTX

DOŠLO VREME ZA RASTANAK: Zvezda ovog leta ostaje bez jednog od najstandardnijih igrača!?

Objavljeno: 15.05.17 u 19:25

Crvena zvezda bi u narednom prelaznom roku vrlo verovatno mogla da ostane bez svog univerzalca Demijana Le Taleka.

Tako barem tvrdi njegov brat Entoni, koji je u razgovorima za francuske medije otkrio da njegov brat „traži neki bolji klub na leto“.

-Demijan nije kao ja. Bio je u Renu, gde je dve godine sedeo na klupi. Dok je igrao u Francuskoj, pojavio se Dortmund. Mnogo bolje mu je bilo da bude treća ili četvrta opcija tamo, nego sedma u Francuskoj. Sada igra dobro i ima solidnu karijeru. Verujem da će na leto naći bolji klub- rekao je Entoni koji trenutno nastupa za grčki Atromitos.

Francuski napadač je govorio i o nekim ne baš lepim ikustvima svog brata u inostranstvu, gde je neko vreme bio prinuđen da igra i bez para.

-Iskreno, ne znam gde je našao snage da izdrži. On je mentalno dosta snažniji od mene, igrao je u ‘mrtvom’ gradu (Užgorod, Hoverla) a uz to i nije bio plaćen. Razgovaram s njim svakodnevno, davao mu podršku da ne odustane. Upravo zato našao je dobar klub u Rusiji Mordovija), sada je u Srbiji i bio je šampion zemlje i igrao kvalifikacije za Ligu šampiona. Nije mu loše, definitivno- zaključio je Entoni.

Inače Demijanu Le Taleku ugovor sa Zvezdom ističe u junu 2018. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter