3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK U HUMSKOJ: ‘Nepoželjni’ sudija svira u Nišu?

Objavljeno: 14.05.17 u 17:20

Iako još nije stigla potvrda beogradski mediji uveliko pišu da će derbi meč u Nišu između Radničkog i Partizana suditi arbitar kog u Humskoj ne pamte po dobrom.

Meč na Čairu u sredu od 19 časova između Radničkog i Partizana sudiće Bojan Nikolić. Arbitar koji ove sezone nije sudio crno-belima nijednom, a u centar pažnje je došao posle meča plej-ofa između Napretka i Crvene zvezde kada je sudio penal nad Džonom Ruizom. Posle meča je i izjavio sledeće:

– Siguran sam da je bio čist penal, pa neka ide na moju dušu – rekao je Nikolić tada.

Ipak, nije zbog toga u lošem pamćenju navijačima, ali i igračima Partizana. Naime, Bojan Nikolić je prošle sezone sudio na tri utakmice ‘parnom valjku’ protiv Vojvodine i crno-beli su dva puta poraženi, a isključen im je i Darko Brašanac. Takođe, pre dve sezone kada je Partizan savladao Rad 4:0 nije sudio ‘čist’ penal nad Petrom Škuletićem zbog čega je morao na ‘hlađenje’.

0
0

3 Komentara

  1. Namestaju se sudije koje mrze Partizan u opticaju su svi zvezdasi koji ce suditi i Partizanu i zvezdi.Partizanu ce krasti zvezdi poklanjati penale i ostale prljave stvari. U opticaju do kraja su iste sudije Obradovic,Majo Vujovic,Glodjovic,Nikolic,Piper..Mafija murija drzava hajducija kadija sudija al mi smo revolucija.

    0
    0
    Odgovori
  2. ljudi u i oko zvezde … slazu kockice za pljacku … o kojoj ce se pricati decenijama … ALI … partizan sa nikolicem i ovim igracima su jaci od cele te nistarije … POBEDA .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter