1
Košarka

FOTO: STARSPORT

OSTVARUJU SE CRNE SLUTNJE: Srbija bez NBA uzdanice na Eurobasketu?! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 14.05.17 u 10:12

Iako je do početka Eurobasketa ostalo još dva i po meseca, izgleda da već sada Aleksandar Đorđević mora da se okrene drugim opcijama.

Olimpijske igre prošle su vrlo uspešno za selekciju Srbije osvajanjem srebrne medalje, i pored izostanka Nemanje Bjelice i Bobana Marjanovića. Sada će selektor Aleksandar Đorđević najverovatnije morati da primeni sličan recept, makar na poziciji ‘četiri’, pošto ni ovog puta neće imati na raspolaganju krilnog centra Minesote Timbervulfs.

Kako je preneo novinar ESPN-a, Daren Volfson, usko upućen u dešavanja u Minesoti, Bjelica zbog povrede stopala najverovatnije neće nastupiti na Evropskom prvenstvu koje se ove godine od 31. avgusta do 17. septembra održava u Rumuniji, Izraelu, Turskoj i Finskoj.

– Rečeno mi je da Bjelica vrlo, vrlo verovatno neće igrati na Eurobasketu u septembru. Još se oporavlja od operacije na stopalu. Šutira sedeći – napisao je Volfson na svom Tviter profilu.

Podsetimo, ranije se iz reprezentacije Srbije povukao Stefan Marković, a još uvek traje neizvesnost oko nastupa zvezde Denver Nagetsa Nikole Jokića.

Bjelica je ove sezone u Minesoti ubacivao 6.2 poena po meču i imao u proseku 3.8 skokova i 1.2 asistencije. Bila je to njegova druga sezona u NBA ligi, a baš pre ove povrede stopala pružao je svoje najbolje partije.

(Izvor: youtube / DownToBuck)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter