2
Domaći fudbal

OGLASILI SE IZ BORCA: U Novom Pazaru umro fer-plej, ovako se nešto moglo i predvideti!

Objavljeno: 14.05.17 u 19:48

Sportski direktor Borca, Ivan Stevanović tvrdi da Čačani nisu izazvali incidente u Pazaru.

Utakmicu između Novog Pazara i čačanskog Borca obeležio je skandal, gde je došlo do tuče članova dva tima a na kraju je morala da se umeša i policija.

SRPSKI FUDBAL OVO NE PAMTI: U Novom Pazaru privedena tri fudbalera i trener zbog tuče nakon utakmice!

Neposredno nakon nemilih scena na stadionu kraj Jošanice oglasio se i sportski direktor Čačana, Ivan Stevanović koji je ogorčen na ponašanje domaćina ovog meča.

– Pokazalo se još jednom da je u Novom Pazaru ugroženo ne samo ono što smo nazivali fer-plejom, nego i osnovno ljudsko i sportsko dostojanstvo. Još ne znam kakve su povrede zadobili igrači mog tima. Samo je važno da su svi dobro. Nešto ovakvo moglo je da se predvidi – rekao je Stevanović

0
0

2 Komentara

  1. Ovaj komentar je suočavanje sa realnošću i nisu ovo nikakve apstraktne floskule o ponašanju pazarske publike.Sve je to u skladu sa nekim elementarnim principima građanske kulture u N.Pazaru. Čačani su ti koji su bili ophrvani mentalitetom isključivosti. Uodstalom, Novi Pazar je poznat kao veoma tolerantna sredina, Nikada se u Novom Pazaru nije desilo da je piublika vređala goste na nacionalnoj i verskoj osnovi.To je prosto jedna idilična sredina, sa patrijarhalnim vrednostima, gde je, na primer, i dan danas devojkama zabranjeno da odu u kafić. Najveća je sablazan videti devojku u nekom lokalu. Nije Novi Paszar nikada bio kažnjen sa odigravanjem utakmica bez prisustva publike, zbog nacionalističke histerije gledalaca. A, to što je pomoćni trener udario igrača gostiju Mihajlovića, posle utakmice, ma nije to bio udarac u klasičnom smislu, jer mu je on pokazivao neke zahvate, pogotovo udarce s leđa. A, to što su se neka civilna lica nalazila u restriktivnom prostoru, posle utakmice, pa to je uobičajeno za N. Pazar, to je tamo deo folklora. Naravno da zbog ovih događaja ne treba kazniti N. Pazar, treba ga preseliti u treću ligu, zona Drina.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako te nije sramota Stevanovicu da lazes narod, docekani ste u Pazar kao prijatelji, kao sto svakoga i docekujemo a ispraceni ste kao huligani i barabe jer ste to i zasluzili, vredjali ste domacu publiku na nacionalnoj i verskoj osnovi, sutirali lopte prema navijacima ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter