0
Kladionica

FOTO: TWITTER

HOTSPORT TIKET DANA: Liverpul ubedljiviji van ‘Enfilda’, Baloteli i družina utvrđuju mesto za Ligu šampiona

Objavljeno: 14.05.17 u 10:31

U najjačim šampionatima Evrope sledi rasplet na mnogim poljima, a mi smo za danas izabrali parove po kvotama kladionice ‘Maxbet’.

VEST HEM – LIVERPUL 2 (1.60)

Nema dileme da je Liverpul ove sezone mnogo moćniji izvan svog stadiona, pa tako u Londonu se može očekivati pobeda ‘crvenih’ u trci za plasman naredne sezone u Ligu šampiona.

NICA – ANŽE 1 (1.70)

Bitne utakmice na Azurnoj obali uglavnom pripadaju domaćinu, koji sa nova tri boda hoće da se učvrsti na tabeli iza Monaka i PSŽ-a, ali ispred konkurenta Liona.

BOLONJA – PESKARA 3 -4 GOLA (2.30)

Rezultatski potpuno rasterećen meč u kojem treba očekivati da bude efikasan sa obe strane, da napadači budu raspoloženi i ulepšaju nedeljno popodne na čuvenom stadionu ‘Renato Dal Ara’.

ALAVES – SELTA 1 (1.70)

Komšijski okršaj trebalo bi da bude zanimljiv, ali domaćin je u prednosti u odnosu na ekipu iz Viga, koja je svakako uzdrmana posle eliminacije od Mančester junajteda u polufinalu Lige Evrope.

Ukupna kvota po kladionici ‘Maxbet’ je 10.94.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter