0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DEJAN MILOJEVIĆ PRED FMP: Partizan nas istrošio, nadam se da ćemo se podići u važnom meču

Objavljeno: 14.05.17 u 20:44

Košarkaši Mega Leksa sutra dočekuju ekipu FMP-a u okviru 8. kola Superlige.

Ekipa iz Sremske Mitrovice je u prethodnom susretu sa „Panterima“ pretrpela poraz a trener Dejan Milojević ističe da situacija u njegovom timu nije idealna pred ovaj za njih vrlo važan meč.

-Posle meča sa Partizanom u kome smo se puno istrošili, očekuje nas težak duel sa FMP koji je veoma kvalitetna ekipa. Imamo malo vremena za oporavak i ispravljanje grešaka. Nadam se da ćemo uspeti da se podignemo i dođemo do bitne pobede u borbi plasman u ABA ligu.- rekao je Milojević za klupski sajt.

Ekipa Mege se pred ovaj susret ne nalazi u idealnoj poziciji pošto sa skorom od tri pobede i četiri poraza deli četvrto mesto sa ekipom Dinamika. Zbog toga predstojeća utakmica sa FMP-om za njih nosi veliki značaj a toga je svestan i bek Jovan Novak.

-Dočekujemo FMP koji je odigrao dobro prvi deo Super lige. Igrali smo sa njima nekoliko utakmica ove sezone i dobro se poznajemo. Moramo da zaboravimo što pre na poraz od Partizana i da u ponedeljak od starta utakmice udjemo sa puno energije i nametnemo naš ritam kako bismo došli do izuzetno značajne pobede-, istakao je Novak.

Utakmica između Mega Leksa i FMP-a na programu je u sutra od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter