0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ: Trenutna pozicija na tabeli nije realan pokazatelј kvaliteta Vršca

Objavljeno: 14.05.17 u 18:15

Košarkaši Partizana gostovaće sutra ekipi Vršca u utakmici 8. kola Superlige, a tim povodom javnosti se obratio i trener crno-belih.

Poučen iskustvom iz prvog susreta, gde su Vrščani kao gosti dobro namučili njegovu ekipu, šef struke Partizana Aleksandar Džikić pred njigov novi susret upozorva da ne sme biti opuštanja u redovima njegove ekipe.

-Vršac se pokazao kao protivnik koji se unapred ne predaje, bez obzira na ime, rejting i kvalitet protivnika. Fundić se odlično snasao i uklopio u tandem sa Jevtićem i timski koncept u napadu sa puno blokada na lopti, i širokim rasporedom i suterima koji moraju da se iskontrolišu. Njihova trenutna pozicija nije realna projekcija njihovog kvaliteta-, rekao je Džikić.

 Crno-beli posle sedam odigranih utamica imaju skor od šest pobeda i jednog poraza, dok su Banaćani u dosadašnjem delu takmičenja upisali svega jednu pobedu.

Utakmica između Vršca i Partizana na programu je sutra od 18 časova u hali „Milenijum“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter