0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VRAĆA SE NA STARO: Partizan ponovo sa dva napadača (SASTAV)

Objavljeno: 13.05.17 u 10:40

Crno-beli će protiv Voždovca biti jači za dva imena u timu, Marko Nikolić se posle duela sa Vojvodinom vraća starom sistemu.

Juri se pobeda pred praznim tribinama što je jedini zadatak za igrače Partizana danas u Humskoj. Na crti je Vozdovac koji je tri puta pobeđen ove sezone, a za novu „trojku“ trener Marko Nilolić ima oproban recept. Kako HotSport saznaje plan je da se krene sa dva klasična napadača Urošem Đurđevićem i Leandre Tavambom. Posle pauze u Kupu zbog kartona po gol ‘zmajeva’ opasan će biti i Leonardo da Silva Souza.

Poznato je da njegov zemljak Everton Luiz i dalje nije spreman zbog problema sa zglobom, a neke sitne promene su moguće i u veznom redu, gde bi trebalo da se vrati Marko Jevtović umesto Milana Radina. Svakako da je igranje bez navijača „novi ambijent“ mada se to dešavalo u bliskoj prošlosti da Humska nekoliko puta bude pod ključem.

Gradski derbi sa Voždovcem je veoma važan ispit za Partizan, jer u slučaju pobede samo ga 180 minuta deli od šampionskog trona.

Stevanović – Vulićević, Milenković, Ostojić, Miletić – Jevtović, Janković, Mihajlović, Leonardo – Tavamba i Đurđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter