3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UŽIVO SA BEOGRADSKIH ULICA: Delije okupirale grad, pesma odjekuje, masovna šetnja ka centru (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 13.05.17 u 21:35

Navijači Crvene zvezde su, nakon pobede nad lučanskom Mladosti od 4:1 u meču 35. kola Superlige Srbije, organizovano krenuli u šetnju beogradskim ulicama.

Ovu šetnju su nazvali po delu pesme „Pune tribine„, „Jedite g**na, mi smo šampioni„, sa ciljem da javnosti pokažu kako su, uprkos svemu, za njih fudbaleri u crveno-belim dresovima prvi.

Pogledajte atmosferu sa ulica Beograda:


Delije setaju gradom posle utakmice 13.05.2017. by delijensever

FOTO: HotSport
0
0

3 Komentara

  1. Plejof je ko bog! To nam je nedostajalo, uzbudjenja , dobre igre, sjajni evrogolovi….! Ali te sudije kvare sve! Inace FSS mora odmah da smanji Super Ligu na 14 klubova, a reci cu i zasto. Jedino tako moze da se nadje prostor za dvokruzni plejof jer je ovakav, jednokruzni veoma nepravedan. A da bi se obezbedio dvokruzni plejof u okviru ukupno 36 kola ,a to je evropski standard zanacionalne sampionate , mora se skratiti SL na 14 klubova. Sest ekipa bi igralo za tirulu i plasman u Evropu a osam ekipa za ispadanje. To sto je u plejofu sest a u plej-autu 8 ekipa ima velikog rezona zbog toga sto bolje ekipe igraju plus i evropske meceve, kvalifikacione a slabije ekipe ne. Pa se u tom smislu izjednacavaju po ukupnom broju meceva u godini.I, naravno, obavezno ukinuti glupo delenje bodova sa 2, jer to u dvokruznom plejofu i nema smisla ako ga uopste i sad ima! Zelim da ovo FSS ozbiljno razmotri, taj sistem je najpravicniji, podize kvalitet ige u SL, sistem se uklapa u 36 meceva u sampionatu , klubovi se i ekonomkski izjednacavaju jer ovaj sadasnji sistem preferira samo cetiri vodeca kula! I da to pocne od sledeceg sampionata!

    0
    0
    Odgovori
    • ja da gledam 4 derbija? joj dosade!!! pre par godina je bilo play in, play out. igralo se minimum 4 derbija za sezonu. na zadnjem se jedva okupilo 5000 navijaca

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter