0
Domaći fudbal

SLS PLEJ-AUT: Radu ‘visi’ opstanak, Spartak odneo bodove sa Banovog brda, tuča u Novom Pazaru

Objavljeno: 13.05.17 u 23:00

Odigrane su i utakmice 35. kola plej-aut grupe Superlige Srbije. Bačka je bila bolja od Rada na Banjici, Novi Pazar savladao je Borac u senci incidenta, dok je Spartak na gostovanju Čukaričkom odneo sva tri boda. Jedini nerešen bio je meč između Radnika i Metalca.

Biće žestoko u borbi za opstanak! Ostalo je još dva kola do kraja, a čak pet ekipa nalazi se u rasponu od 17 – 20 bodova.

U najboljoj poziciji je pred poslednja dva meča ekipa Bačke, koja je na Banjici savladala Rad sa 1:0 golom Balabanovića, i tako stigla do 20 bodova, što znači da su joj potrebna još tri boda, kako bi i definitivno obezbedila opstanak. To će moći da urade već u narednom kolu, kada im dolazi Radnik iz Surdulice, koji je obezbedio opstanak iako je protiv Metalca u Gornjem Milanovcu odigrao 1:1.

Sa druge strane, na petoj poziciji sa 19 bodova je Rad. „Građevinari“ su ove nedelje poraženi od Bačke na svom terenu, a u 36. kolu igraju protiv Metalca. Upravo su igrači ekipe iz Gornjeg Milanovca sa bodom manje na mestu iza Rada, pa će ove dve ekipe u direktnom duelu imati priliku da odluče ko će morati do kraja da strepi za opstanak.

Isti broj bodova, ali lošiji plasman nakon 30. kola od Metalca ima Borac iz Čačka, pa Čačani moraju da se nadaju da će, ukoliko žele da opstani u elitnom rangu, osvojiti u naredna dva kola više bodova od Metalca. Mada, nakon današnjeg incidenta u Novom Pazaru, koji je došao nakon poraza od 2:0, ne bi trebalo isključiti ni suspenziju igrača.

U narednom kolu Borac igra protiv Spartaka, koji je u rezultatski nevažnom meču savladao Čukarički sa 2:1.

 

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SUPERLIGA, 35. KOLO

PLEJ-AUT

Subota:

Novi Pazar – Borac 2:0 (0:0)

(Popović 83, Đoković 90+3 pen)

Rad – Bačka 0:1 (0:1)

(Balabanović 19)

Čukarički – Spartak 1:2 (1:2)

(Regan 30 – Ivanović 20, Mudrinski 42)

Metalac – Radnik 1:1 (1:1)

(Panić 27 – Dopuđ 19 autogol)

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter