1
Domaći fudbal

FOTO: PARTIZAN

VREME CURI: Partizan će biti bez važnog ‘šrafa’ u finalu Kupa, ali je još veći problem ko će ga zameniti? (FOTO)

Objavljeno: 12.05.17 u 15:52

Iz ove perspektive deluje da će i Marko Nikolić imati glavobolju pred finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde 27. maja.

Već sada je poznato da će Crvena zvezda u finalu Kupa Srbije protiv Partizana zbog suspenzije kartonima igrati bez standardnog štopera Abrahama Frimponga, ali će i crno-beli imati problem u poslednjoj liniji odbrane.

Naime, iz istog razloga tu utakmicu propustiće i levi bek Partizana Nemanja Miletić, koji je protiv Vojvodine u polufinalu zaradio drugi žuti karton i zaradio suspenziju.

Odmah se postavlja pitanje ko će ga zameniti. Kao logično rešenje nameće se Libijac Mohamed El Munir, upravo doveden da menja Miletića, ali je Marko Nikolić danas na konferenciji za medije zabrinuo Grobare.

Naime, otkrio je da El Munir vuče povredu već neko vreme i najverovatnije neće biti u kombinaciji za sutrašnji meč protiv Voždovca.

FOTO: STARSPORT

Za Partizan je najbitnije da se ta vrlo neugodna povreda što pre sanira, jer bi u suprotnom Nikolić imao velike glavobolje koga da stavi na levi bok protiv Crvene zvezde, koja na tim napadačkim pozicijama ima dosta dobrih igrača.

A vreme curi, do finala Kupa ostalo je još svega 15 dana, do kraja prvenstva samo devet…

0
0

1 Komentara

  1. Pa i zvezda ima iste i veće probleme pa niko ne piše o tome!!!!!a da zvezda nema para da kupuje novinare da pišu o njoj!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter