1
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

MIČEL DONALD: Kvalitetniji smo od Partizana!

Objavljeno: 12.05.17 u 22:07

Iako je Partizan dobio dva od tri derbija ove sezone i ostao neporažen u duelima sa Crvenom zvezdom, vezista crveno-belih smatra da je aktuelni šampion Srbije bolji tim.

On je u izjavi Novostima istakao da je Crvena zveza bolja ekipa i da može da prestigne Partizan u preostala tri kola.

– Motivisani smo da im se revanširamo i da im pokažemo da smo najbolji tim u Srbiji – kao iz topa je reagovao na pitanje o finalu Kupa Mičel Donald. – Uprkos tome što su nas nadmudrili u prvenstvu, smatram da imamo i kvalitetniji tim i snage da na kraju slavimo i osvojimo trofej. On je značajan i za nas igrače, i za klub, i za navijače – rekao je Donald za Novosti.

Holanđanin je bio ponovo jasan, Crvena zvezda može do titule i odustajanja nema.

– Ne odustajemo od titule sve dok se igra. Nije sve u našim rukama, ali nismo mi tim koji će se predati posle dva poraza. Idemo do kraja, izuzetno mi je drago što imamo veliku podršku i kluba i navijača. Sve ćemo učiniti da ih ne izneverimo.

Mičel Donald je govorio i o odlasku Miodraga Grofa Božovića, što je za tim bilo veoma emotivno.

– Posle dva šoka u dva dana, slagao bih kad bih rekao da je atmosfera ista. Normalno je što smo svi „ranjeni“, emotivni, a pogotovo posle odlaska Božovića koji niko nije očekivao. Mi smo Božu voleli, ne samo poštovali. Voleli smo ga kao trenera i čoveka. Mene je lično doveo, zahvalan sam mu na svemu što je učinio i za mene i za klub. Ali, na kraju dana, svi smo profesionalci, moramo da idemo dalje – zaključio je Donald.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter