0
Domaći fudbal

FOTO: YouTube

HOĆE LI BITI KONKURENCIJA MITRU: Muslinovo poslednje skautiranje (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.17 u 18:45

Fudbalska reprezentacija Srbije je na dobrom putu da se plasira na Mondijal u Rusiji 2018. godine, a u nastavak kvalfikacija bi mogla jača za jednog napadača.

Odlučio je ipak da igra za Srbiju. Ipak, da bi obukao dres ‘orlova’ nije dovoljna samo želja, potrebno je pokazati i znanje. Šansa za snažnog napadača PAOK-a Aleksandra Prijovića je u nedelju kada crno-beli na Tumbi dočekuju AEK u prvom kolu plej-ofa za Ligu šampiona. Stadion u Solunu će biti krcat, ali će se na njemu naći mesta i za selektora Srbije Slavoljuba Muslina i njegovog pomoćnika Zorana Filipovića. Oni dolaze da urade poslednji skauting pred meč ‘orlova’ sa Velsom 11. juna u Beogradu.

Zato, nema boljeg momenta da 191 cm visoki i 27 godina stari napadač pokaže kvalitet zbog kog bi mogao da istisne standardnog Aleksandra Mitrovića iz startne postave ili mu bar bude dostojna zamena.

Aleksandar Prijović je pažnju na sebe privukao partijama u dresu Legije gde je na 44 utakmice postigao 13 golova. To ga je odvelo kod Vladimira Ivića u PAOK gde je za četiri meseca na devet utakmica postigao šest golova. U karijeri je igrao za Parmu, Derbi, Jeovil, Nortemton (2 gola), Sion (41-6), Lozanu (10-0), Tromso (26-4), Đurgarden (27-10), Boluspor (31-16), Legiju (44-13).

Za reprezentaciju Srbije je igrao do uzrasta od 19 godina i postigao je tri gola, kasnije je upisao dva nastupa za mladu selekciju Švajcarske, ali se ponovo vraća u dres ‘orlova’, to jest ako prođe ‘probu’ kod selektora Slavoljuba Muslina, to jest njegovog pomoćnika Zorana Filipovića.

(Izvor: YouTube/EL_STORO Football Videos)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter