3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GROBARI PRAVE KORAK NAPRED: Sve je spremno i za gledanje sutrašnje utakmice u Humskoj! (FOTO)

Objavljeno: 12.05.17 u 17:12

Osim najavljenog okupljanja kod stadiona, navijači Partizana napravili su korak unapred u, kako to kaže trener Marko Nikolić, sinergiji među njima koja je sve veća.

Navijači Partizana zbog svog ispada na prvenstvenoj utakmici protiv Vojvodine doveli su klub do situacije da do kraja sezone igra bez prisustva publike. Naravno, učinili su štetu i sebi, pa sada žele svim silama da isprave grešku i pruže neophodnu podršku igračima i stručnom štabu.

Kao što je već poznato, to će učiniti ispred stadiona Partizana, na platou između severne i zapadne tribine stadiona u Humskoj, gde je zakazano okupljanje sutra u 16:30h, pola sata pre početka meča sa Voždovcem.

Ali tom prilikom neće biti samo ‘slepi’ posmatrači, odnosno, navijači, već će pred sobom imati veliki video bim koji će, prema poslednjim informacijama, do sutra biti postavljen na dogovorenom mestu.

Tako će popularni Grobari moći zajedno da isprate nastavak borbe za titulu šampiona Srbije i da, ukoliko budu dovoljno brojni i glasni, pruže podršku ekipi unutar stadiona.

Pre samo dva dana stadion Partizana bio je najpopunjeniji od početka sezone i iz vazduha je izgledao ovako:

FOTO: PARTIZAN
0
0
3 Komentara
    • Спојите микрофоне споља са звучницима унутра па да унутар стадиона грува од навијања. Нек се тресу гаће

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter