0
Košarka

FOTO: STARSPORT

FMP PONOVO UBEDLJIV: ‘Panteri’ deklasirali i Borac u Železniku

Objavljeno: 12.05.17 u 17:50

Košarkaši FMP iz Železnika savladali su Borac iz Čačka rezultatom 83:61 (22:11, 20:13, 20:23, 21:14) u meču sedmog kola košarkaške Superlige Srbije.

Ekipa Dušana Alimpijevića pre samo tri dana doživela je poraz u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ od Partizana, ali se brzo vratila na pobednički kolosek i danas lako u Železniku slomila otpor inače vrlo neugodnog gosta iz Čačka.

FMP je od početka utakmice bio vrlo potentan napadački i raznovrsnim rešenjima brzo su stigli do dvocifrene prednosti, a kasnije tokom prvog poluvremena i do vođstva od 20 poena.

Sve do kraja meča bila je rutina za popularne ‘pantere’, koji su ovom pobedom došli do skora 5-2 i privremeno druge pozicije na tabeli, dok je Borac sa 2-5 na šestom mestu.

Ubedljivo najefikasniji pojedinac na utakmici bio je Dragan Apić, strelac 21 poena za domaći tim, a pratio ga je Davidovac sa 12, koji je, zanimljivo, bio još jedini dvocifreni u ekipi iz Železnika.

Na drugoj strani, bilo je tri igrača sa preko 10 poena, to su Milovanović sa 13, Marinović sa 12 i Todorović sa 11 ubačenih koševa.

Rezultati by SofaScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter