0
Evrokupovi

DUGO SU OVO ČEKALI: Pogledajte slavlje na ulicama Amsterdama nakon plasmana Ajaksa u finale Lige Evrope (VIDEO)

Objavljeno: 12.05.17 u 17:20

Navijači „Kopljanika“ dugo su isčekivali na ovakav uspeh i posle dve decenije ponovo će gledati svoj tim u borbi za evropski trofej.

Napeto je bilo sinoć u Lionu u revanš meču Lige Evrope, iako su mnogi mislili da Holađane čeka samo puko odrađivanje posla nakon pobede od 4:1 u prvom susretu.

Ipak domaćin je opasno zakuvao situaciju i u samom finišu sa igračem više jurio je gol koji bi ih odveo u produžetak, a tamo ko zna šta bi bilo.

Izvor:Youtube/RTL Nieuws

Ipak Ajaksova deca su uspela da izdrže paklenih 10 minuta u završnici i skinu kamen sa srca svojih navijača, koji su u delirijumu proslavili plasman svog tima u evropsko finale, prvo od 1996. kada su u borbi za trofej Lige šampiona poraženi od Juventusa.

Usledilo je veliko slavlje na ulicama Amsterdama, koje će mnoge podsetiti na slavlja u gradovima širom Srbije nakon uspeha naših sportista. Pogledajte kako je to izgldalo.

 

Izvor:Youtube/Lili Rose

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter