0
AdmiralBet ABA Liga

MIROSLAV NIKOLIĆ PRED ZVEZDU: Pokušaćemo da izgubimo sa što manjom razlikom, za nas je ovo škola košarke

Objavljeno: 11.05.17 u 21:20

Košarkaši Dinamika gostovaće sutra od 19 časova ekipi Zvezde u okviru 7. kola Superlige.

Povodom ove utakmice javnosti se obradio trener Dorćolaca, Miroslav Muta Nikolić, koji ističe da će njegov tim pokušati da meč završi sa što manjim minusom.

-Zvezda je ubedljivo najjača u ovoj ligi, ali borićemo se. Trudićemo se da sa što manjom razlikom izgubimo. Naravno, moj lični stav je uvek pobeda. Kada moja ekipa jako odigra odbranu može svašta da se desi. Ovo je pre svega škola košarke, ali ne menjamo ambicije. Borićemo se da budemo medju četiri najbolje ekipe- rekao je NIkolić.

Krilni košarkaš Dinamika, Marko Čakarević ističe da ekipa ovo gostovanje dočekuje u dobroj atmosferi i da će se potruditi da se predstave što bolje protiv apsolutnog favorita.

-Idemo u Pionir, u goste ekipi Zvezde, gde se ni mnogo bolje ekipe nisu mogle nadati pozitivnom rezultatu. Oni su apsolutni favorit za osvajanje Super lige. Mi smo u dobrom ritmu, iza nas su dve pobede, pa ekipa sa entuzijazmom i u dobroj atmosferi odlazi na ovu utakmicu. Na nama je da odigramo najbolje što možemo i da se predstavimo u najboljem svetlu-, izjavio je Čakarević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter