2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DŽENTLMENSKI: Božović i Zvezda se razišli mirno i prijateljski, ali…

Objavljeno: 11.05.17 u 09:50

U narednom periodu Zvezda mora da izmiri samo zaostale plate bivšem treneru.

Ekspresno su posle ostavke Crvena zvezda i Miodrag Božović sklopili zvaničan sporazum oko prekida saradnje, pošto je bivši šef stručnog štaba prošlog leta produžio ugovor do juna 2018. godine.

Kako saznaje HotSport, obe strane su bile korektne bez nekih uslovljavanja i rokova, čime je rastanak na poslednjem koraku odrađen džentlmenski. Međutim, nije bilo opraštanja dugovanja, pa će crveno-belih morati da isplate sve zaostale plate bivšem treneru.

Posle ovog čina i Božović može ukoliko želi da pronađe klub i u narednom periodu njegovi planovi posle odmora su svakako okrenuti prema novoj misiji u Rusiji, ukoliko ne usledi neka ekstra ponuda iz Kine ili Dalekog istoka, kojih je bilo tokom mandata sa crveno-belima.

U januaru je popularni ‘Grof‘ odbio Krila Sovjetov, ali nije isključeno ukoliko ova ekipa opstane u eliti, da ponovo aktivira pregovore.

Ipak, posle dosta stresnog posla u Ljutice Bogdana svakako sledi mini odmor i čekanje novog angazmana.

0
0

2 Komentara

  1. Dok je DV sa Svetinjom postizao legendarne i neponovljive uspehe, kako u regionu, tako i u Evropi za 10 godina je primio (jos uvek ne ceo iznos) 1 milion, dotle Grof za jednu sezonu dobije taj iznos, a rezultat=NULA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter