0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DIREKTOR KLS ODGOVORIO PARTIZANU: Apsolutna neistina, i to u Partizanu vrlo dobro znaju!

Objavljeno: 11.05.17 u 15:01

Meč 6. kola košarkaške Superlige Srbije između Partizana i FMP Železnika, koji su crno-beli dobili 82:71, dobio je i neočekivano „treće poluvreme“.

Naime, u finišu meča navijači kluba iz Humske su zapevali pesmu posvećenu timu iz Železnika, zbog čega je Partizan, kom je na teret stavljeno „nedolično ponašanje navijača“, kažnjen sa 36,000 dinara.

Ubrzo nakon toga oglasio se i klub iz Humske, koji je zapitao čelne ljude KLS „šta to žele da postignu“, i bezrezervno stao na stranu navijača, usput optuživši KLS za „dvostruke standarde“, nakon čega je usledio odgovor direktora takmičenja, Leona Deleona:

„Povodom saopštenja КК Partizan NIS u vezi izrečene kazne sa utakmice КК Partizan NIS – КК FMP, imam obavezu i potrebu da demantujem tvrdnju КК Partizan NIS da „uvredljivo skandiranje kapitenu Partizana nije sankcionisano“ i da je to dokaz da se pravila „selektivno primenjuju“. To je apsolutna neistina, što rukovodstvo Partizana vrlo dobro zna, i iz zvaničnog Sopštenja br. 3 – Super liga 2016/17 svako u to može da se uveri. O svemu ostalom iz Partizanovog saopštenja, sa čime se ne slažem i za šta mislim da je netačno, pokušaću da se interno razjasnim sa rukovodstvom kluba.

Direktor takmičenja Кošarkaške lige Srbije

Leon Deleon“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter