2
Fudbal

Filip Stuparević of Serbia and Nathan Collins of Republic of Ireland the UEFA European Under-17 Championship, Group C match

EP ZA KADETE: Krah Srbije, Irci i pored 7:0 prošli dalje

Objavljeno: 10.05.17 u 13:59

‘Orlići’ su ipak danas završili učešće na Evropskom prvenstvu.

Bosna i Hercegovina je slavila rezultatom 1:0 protiv Srbije.

Već u 18. minutu je Perica Ognjenović bio primoran da zameni Tedića Neškovićem. Naši reprezentativci su imali svoje šanse, ali nisu uspeli da realizuju prilike koje imaju.

Bosna i Hercegovina je imala par dobrih napada, u jednom je posebno zablistao Marušić koja je sprečila opasnu šansu. Isti igrač je imao i priliku da savlada Gordića u situaciji jedan na jedan, ali nije uspeo da donese vođstvo Srbiji.

Naši reprezentativci su jednom nogom bili u narednoj fazi, a onda je usledio hladan tuš u poslednjem miutu meča kada je Savić proigrao Imamovića za pobedonosni gol i eliminaciju Srbije. Dalje ide Irska koja je poražena rezultatom 7:0 od Nemačke, ali ima bolju gol razliku od Srbije i Bosne i Hercegovine koji takođe imaju po tri boda.

0
0

2 Komentara

  1. hahahahaahahah od kad su ovi naprednjaci počeli voditi selekcija potonuće nevalja im paun,nevalja im vuk bitno da je perica legenda reala valja

    0
    0
    Odgovori
  2. Они имају гол разлику 2: 9, Босна 2:7, а ми 2:4, како они имају бољу гол разлику?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter