2
Košarka

FOTO: STARSPORT

KRAJNJE ČUDNA ODLUKA: Partizan ponovo kažnjen od strane Superlige, a razlog je…

Objavljeno: 10.05.17 u 12:31

…teško objasniti, s obzirom da je sinoć u dvorani Pionir sve delovalo dosta mirno i bez uobičajenih provokacija, pa i prekida svojevrsnih za duele sa FMP iz Železnika.

Radni dan, termin od 18 časova doneli su malu posećenost derbiju u šestog kola košarkaške Superlige Srbije i činilo se da je sve proteklo mirno i bez standardnih prozivki i uvreda, što je i bio opšti utisak, možda čak i blago iznenađenje, po završetku utakmice između Partizana i FMP-a.

Međutim, iz uprave domaćeg takmičenja stiglo je saopštenje u kom su zabeležene dve kazne. Jednu je, neočekivano, dobio KK Partizan koji će morati za plati 36.000 dinara zbog, kako se navodi – nekulturnog ponašanja njegovih gledalaca.

Iako razlog kazne nije do kraja objašnjen, mora se priznati, tokom jučerašnje utakmice nijednog trenutka nisu se čule pogrdne uvrede i pesme upućene supruzi Nebojše Čovića, kao što je to bio ranije slučaj.

Pre kraja meča navijači su skandirali ‘Je*i FMP’, što je postao standardan slučaj na utakmicama sa Crvenom zvezdom, ali što i čine navijači crveno-belih i teško je poverovati da je upravo to razlog za ovu, krajnje čudnu, odluku.

Možda da je po sredi neki drugi ‘propust’ sa tribina dvorane ‘Aleksandar Nikolić’, koji je mnogima promakao, ali ne i delegatima ovog meča i čelnicima lige.

Osim Partizana, kažnjen je i Alfa Kaba, košarkaš Mega Leksa, koji je dobio tehničku grešku u duelu protiv Spartaka u Subotici.

0
0

2 Komentara

  1. A kada nama cigani pevaju „Indijaaaa, Paaakistan,svima nama p… k …. Partizan i „Kad si bio dete malo komšija te s…., jasno je ko dan voliš Partizan.Prvo : Zašto mi njima da pu…?Drugo: Kako oni znaju da nas je komšija s……?Zašto njih ne kazne za ove sramne pesme?

    0
    0
    Odgovori
  2. haahahah 36000 dinara za jbi fmp ahhaha i te pare sve idu čokiju u njegovu kasu koji ste vi moproni i vi podrzavate partizan vi samo unisdtavate partizan.gde su ti redari gde je tu policija te kamere imaju pa udri dok se ne useru od vređanja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter