4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA IZDALA SAOPŠTENJE: Navodi sudijske komisije su glupost!

Objavljeno: 09.05.17 u 12:29

Nije bilo potrebno mnogo vremena da stigne odgovor iz „Ljutice Bogdana“ na saopštenje sudijske komisije. 

Ovog puta, pisanom izjavom se oglasio predsednik kluba Svetozar Mijailović, a nju prenosimo bez izmena i u celosti:

– Oglašavanje Sudijske komisije u ovom trenutku najbolje pokazuje da smo bili u pravu za sve što smo juče rekli.

Dok su iz komšiluka vikali „Držte lopova“, a sami krali i mešetarili, dok su oni vršili pritisak na sudije i to poimence pred svaki meč, dok su njihovi nazovi navijači iznosili pomenute brojeve telefona sudijska komisija je ćutala. Ali onog trenutka kada je Zvezda digla glas eto sudijske komisije da se oglasi i da se seti etike i etičke komisije. Dok su dozvoljavali najžešći pritisak na arbitre iz komšiluka, etika i etička komisija im nije bila potrebna, ali kad smo naveli kako funkcioniše sprega Partizana i nekih delova saveza odmah su se setili etike.

Svi navodi su gluposti. Najbolji primer za to je kako kažu da smo vršili pritisak na sudiju meča sa Voždovcem, a on nam ne dosudi dva čista penala. A pritisak na tog sudiju je vršen iz Partizana i to javno, na Viber četu pomenutog kluba. I onda pokušavaju nama da poture kako mi vršimo pritisak. Opet po principu „Držte lopova!“. E pa gospodo nećete moći.

Opet pitamo: Zašto Partizanu nisu oduzeti bodovi kada je Vlahović igrao bez pregleda? Zašto je njihov stadion još otvoren posle sramnih skandiranja? Da li će Leonardo biti kažnjen zbog udaranja Frimponga i Planića? Da li će njihov trener proći samo sa jednim mečom kazne zbog rasizma iako ih je dobio sedam?

0
0

4 Komentara

  1. Partizan je gospodo vama kriv samo zato sto vas je u sva tri derbija ove sezone oducio od fudbala. Kako vas nije sramota, pa jesu li nam se i iz regiona smejali zbog vaeg namestanja, sklanjalica i sudijskog guranja. Cak i iz Engleske posle vase utakmice sa Vojvodinom. Sram vas bilo, nekada ste bili veliki klub! Pi!

    0
    0
    Odgovori
  2. Поштењачина до поштењачине! А да ја приупитнем вас – шта ради Терза на слободи?

    0
    0
    Odgovori
    • Pa krade . Sta je uradio od Ofk .Kazu da je stadion u uzasnom stanju , igle spricevi kese smece i trava od 4 metra . Prodaje se klupska zemlja , prave se zgrade a klub propao . Ispali su u 3 ligu sa 13-14 bodova . To je uzas i slika takvog coveka !!! Nema ovde pravne drzave !!! Ko o cemu k…. o postenju . Samo privatizacija klubova sve ostalo je laz !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter