3
Domaći fudbal

SLIKA SA MARAKANE: Radni dan je uzeo danak, četiri navijača Brđana (FOTO)

Objavljeno: 09.05.17 u 16:04

Meč Crvene zvezde i Čukaričkog samo što nije počeo, a slika na stadionu ‘Rajko Mitić’ nije lepa, ipak opravdano zbog termina utakmice.

Iako je ulaz bio slobodan poseta je veoma slaba. Naravno, opravdanje može biti termin utakmice, jer se igra u sred radnog vremena. Takođe, ni vreme u Beogradu nije idealno, te debi Boška Đurovskog neće ispratiti veliki broj navijača. Ipak, ‘dominantna’ slika je kavez za gostujuće navijače gde se nalaze po izveštaju našeg novinara samo četiri čoveka…

0
0

3 Komentara

  1. Gdceeeee….ti defektasu bolesni ispaceni,frustrirani cinjenicom da si kao mali preveslan da navijas za mali klub i citav zivot nosis to breme,a satralo te je to jer se vidi iz prilozenih bolesnih opservacija protkani teskom mrznjom i patologijom.Unisten si idi zmiu od mame i tate za vops nakaci se na net i boluj bolesti svoje…..

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li ste toliko bezobrazni ili stvarno mislite da je radni dan u pitanju pa je prazan stadion?!Ja sam mogao da dodjem jer radim do 15h ali koga da gledam nastelovanu tekmu i Terzicu da dajem legitimitet

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter